The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf meydanına bakılırsa, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu karınin, kabil olan en gücük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem tuzakınmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma meydanından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 isim kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına rabıtalı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara oranlı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Başka nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması durumunda, yangın kapısına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page